Θεατρική βραδιά με τη θεατρική ομάδα «1ος όροφος Γλυκών νερών», στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού σχολείου Παιανίας.

Με μεγάλη επιτυχία και με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή μελών και φίλων του σωματείου μας πραγματοποιήθηκε θεατρική παράσταση με την κλασική κωμωδία του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», σε σκηνοθεσία της Στρατονίκης Ζαρμποζάνη, την Κυριακή 17/09/2023, στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού σχολείου Παιανίας.

Ο 15μελής ερασιτεχνικός θίασος με πολύ κέφι ζωντάνεψε τους χαρακτήρες του Μολιέρου και το κοινό αντέδρασε πολύ θετικά συμμετέχοντας στις κωμικές στιγμές του έργου με αυθόρμητο γέλιο.   Η ασθένεια, ως κυρίως ψυχική νόσος, προκαλεί κωμικοτραγικές καταστάσεις σαν κι αυτές που έκαναν να γελάσει το κοινό και να προβληματιστεί.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τη σκηνοθέτιδα Στρατονίκη Ζαρμποζάνη και τις/τους ηθοποιούς (με τη σειρά που εμφανίστηκαν): Ειρήνη Χατζηκωνσταντή, Νίκο Τριφύλλη, Άννα Μαραγκάκη, Βάσω Ζάττα, Άννα Φωτοπούλου, Σοφία Τσαμπίρη- Πόλου, Χρυσούλα Ατσελέ, Κεονίκη Μανουσάκη, Σταματία Χατζηκωνσταντή, Εύα Τσαλκιτζή, Διονύση Αναστασιάδη, Κωνσταντίνα Ασσανά, Βίκη Δελή και Βιργινία Κώνστα, και τον βιολιστή Μιχαήλ Κουρομιχελάκη.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Παιανίας, που ενέκρινε να πραγματοποιηθεί η παράσταση στον χώρο του σχολείο, και τον διευθυντή του 2ου Δημοτικού σχολείου Παιανίας κ. Ελευθέριο Μαραγκουδάκη που εισηγήθηκε θετικά και ήταν πολύ υποστηρικτικός στην όλη προσπάθεια μαζί με την υποδιευθύντρια κ. Ντάνια Ανδρέου.

Το Δ.Σ. διοργάνωσε την παραπάνω εκδήλωση σε χώρο εκτός των τειχών του σωματείου μας ως μια προσπάθεια εξωστρέφειας, με σκοπό την επαφή και επικοινωνία με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της. Στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας το Δ.Σ. σχεδιάζει και άλλες εκδηλώσεις με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.