Κοπή Βασιλόπιτας – 2024

Την Κυριακή 21/1/2024 το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Άγιος Χριστοφόρος” και το Αθλητικό Σωματείο “Αγιος Χριστοφόρος” έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα εκδηλώσεων “Ο Φωτογράφος” στην Παιανία, με την ευλογία του πατρός Ιωάννου και παρουσία του Δημάρχου Παιανίας κ. Ισίδωρου Μάδη και των Αντιδημάρχων κκ. Γεωργίου Δάβαρη, Σταύρου Θανάση και Αθανασίου Μιχαλόπουλου, του Αντιδημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Παναγιώτη Λάμπρου, εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του βρετανικού σχολείου Campion κ. Μαρίας Γιασσά, της 25μελούς Δημοτικής Χορωδίας Σπάτων Αρτέμιδος, μελών και φίλων των δύο σωματείων και κυρίως των αθλητών και αθλητριών, ατόμων με αναπηρία.

Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού σωματείου κ. Ελ. Βεκρής μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παιανίας για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράστασή του, καθ΄ όλή τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του, στο έργο του σωματείου. Επίσης ευχαρίστησε την κ. Γιασσά και τον Σύλλογο που εκπροσωπεί για την πολύτιμη υλική και ηθική στήριξη που παρείχαν στο σωματείο κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Ευχαρίστησε την εταιρεία EDIL Hellas και τον πρόεδρο της τον κ. Μιχαήλ Λαμπρόπουλο, διότι με την αποκλειστική της χορηγία διαμορφώθηκε ο αύλειος χώρος στο κτίριο του σωματείου, καθώς και τις εταιρείες ALPLA Pharma Greece M.A.E. , Α LPLA Packaging Greece Μ.Α.Ε.και ΟRIANI Hellas για τις ευγενικές τους χρηματικές προσφορές. Ιδιαίτερα, ευχαρίστησε τον κ. Λάμπρου, τον αντιδήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, και την μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας την κ. Γρηγορία Δέδε για την ευγενική και ανιδιοτελή συμμετοχή της Δημοτικής χορωδίας στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια η πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου κ. Ελένη Καλογεροπούλου αναφέρθηκε λεπτομερώς στις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας κατά το 2023, οι οποίοι και χειροκροτήθηκαν.
Τέλος, έγινε η κοπή της πίτας και η κλήρωση των δύο φλουριών (100 ευρώ το κάθε φλουρί) μεταξύ των μελών, ατόμων με αναπηρία, των δύο σωματείων (φιλανθρωπικού και αθλητικού).

Ακολούθησε η Χορωδία με υψηλού επιπέδου ημίωρο πρόγραμμα και άψογη εκτέλεση,  για το οποίο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, και το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει το Φιλανθρωπικό προς τιμήν των μελών, ατόμων με αναπηρία, για την προσφορά και τη συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες.

Στο γεύμα παρακάθησαν φίλοι και μέλη του Φιλανθρωπικού και οι συνοδοί των αθλητών και για πρώτη φορά, γονείς και παιδιά από ομώνυμο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ).

Το Δ.Σ. εύχεται η ψυχική ευφορία από την εκδήλωση να διαχυθεί σε όλο το 2024
και να φέρει περισσότερες νίκες και χαρές σε όλη την κοινότητα του “Αγίου Χριστοφόρου” (Φιλανθρωπικό, Αθλητικό και ΚΔΑΠ).